Servicii, PROGRAM LUNI - VINERI 6.30 - 14.30

 

­

Îngrijiri Paliative, telefon 0262295012 interior 110

 

Îngrijirea paliativă este o îngrijire complexă, activă și intensivă, care promovează calitatea vieţii pacienților cu boli active, progresive, avansate şi familiilor acestora. Misiunea noastră este de a oferi cea mai bună soluție care îi ajută pe toți...

 

Analize laborator

 

Consultația medicală are doua parți principale : anamneza (discuția cu pacientul) și examinarea clinica. Dupa ce acestea au fost facute, daca este nevoie, se completează cu analize de laborator sau investigații paraclinice.
Analizele medicale de laborator sunt ansamblul de procedee, mai mult sau mai putin complexe, care furnizează informații asupra aspectului și functionalității diferitelor organe și compartimente ale organismului cât și asupra gradului de sanatate și boala ce afectează organismul in cauza.
Analizele de laborator ajuta la clarificarea diagnosticului.

 

­

Psihiatrie, telefon 0262295012 interior 111, 113, 114

 

Psihiatria poate fi definită ca o „disciplină de sinteză” prin care urmărirea și menținerea sănătății mintale - scopul său principal - se obțin luând în considerare diverși factori: psihologici, socio-culturali, politici, juridici, medico-farmacologici. Domeniul psihiatriei se extinde în multe alte specialități medicale. Tulburările psihice și bolile mintale influențează aproape toate aspectele vieții unui pacient, funcțiile fizice, comportamentul, afectivitatea, perceperea realității, relațiile interumane, sexualitatea, munca și timpul liber. Asemenea tulburări sunt cauzate de interacțiunea unor factori complecși, biologici, sociali și spirituali, care nu pot fi totdeauna puși în evidență cu siguranță. Sarcina psihiatriei este să clarifice rolul acestor diverși factori și influența lor asupra manifestărilor din cursul bolilor mintale.

 

Medicina Internă, telefon 0262295012 interior 108

 

Medicina internă este ramura și specialitatea medicală care se ocupa cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul nechirurgical al afecțiunilor, in special cele ale organelor interne. Specialitatea medicina interna se adreseaza adultilor.
Specialiștii de medicina interna au competența de a rezolva probleme de diagnostic complex și de a monitoriza boli cronice severe și condiții de polipatologie. Specialiștii de medicină internă diagnostichează și tratează adultii cu afectiuni respiratorii, cardiace, digestive, renale, osteoarticulare.
Prin medicina interna se furnizeză pacienților și servicii de prevenție a bolii și de promovare a sănatații, contribuind la medicina preventivă.

­